Micropigmentació, perquè el color
i la forma són la base de tota bellesa

Gran varietat de tractaments
Professionalitat i confiança
La Millor qualitat
Consells i recomanacions

Els millors tractaments de micropigmentació a Terrassa

Som un centre especialitzat en tractaments de bellesa que cobreixen des del rostre fins a les ungles. Per tant, la bellesa no és una cosa que descuidem, sinó més aviat el contrari. En el nostre centre, no només ens preocupa la teva bellesa, també ens preocupa la teva salut. A banda de comptar amb una llarga experiència en micropigmentació, complim amb totes les normes de seguretat i higiene, sent així un saló homologat i autoritzat per realitzar aquest tractament. Tenim un equip d'especialistes i professionals que et donaran el millor dels tractaments possibles amb la màxima qualitat. I, a més, et sabran aconsellar segons el que busquis. Vine a veure'ns a Terrassa i comprova-ho per tu mateixa.

Micropigmentación en Terrassa

Què és la micropigmentació?

Aquest és un tractament innovador que també es coneix com maquillatge permanent. Consisteix en corregir, embellir i modificar en cert grau trets, formes i colors de la cara.

Per a un bon manteniment de la mateixa, s'aconsellen revisions cada dotze mesos. La micropigmentació a Terrassa la treballem en els llavis, els ulls i les celles. Augmentem i corregim forma per als llavis. Per als ulls oferim ompliment de pestanyes i delineat d'ulls. Pel que fa a les celles treballem pèl a pèl, perseguint la correcció de la forma i la seva repoblació.

Ofertes, descomptes i promocions

Si encara tens dubtes, vine a veure'ns, escriu-nos o truca'ns al nostre telèfon d'atenció al client. Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes i de respondre't i aconsellar-te el millor tractament de bellesa per a tu.

Si vens ara, t'oferim una promoció que consisteix en una depilació completa per tan sols vint euros

Top