Experts en fer-te sentir millor
amb tu mateixa

Professionalitat i experiència
Tractaments de bellesa
Atenció personalitzada
Ofertes i descomptes

Tractaments corporals a Terrassa

En el nostre centre, ubicat a Terrassa, disposem d'una variada oferta de tractaments de bellesa. Cobrim des del rostre fins a tot el cos, sense descuidar els més petits detalls.Tenim experiència en el sector i la nostra empresa la conformen un grup de professionals que sabran assessorar-te sobre quin tractament és millor per a la bellesa (i la salut) del teu cos. Sabem bé que el millor secret de bellesa és el d'estar segura i còmoda amb una mateixa, amb el teu propi cos, i en aconseguir això som els millors.

Tratamientos corporales en Terrassa

Els nostres tractaments corporals recomanats

Entre els nostres tractaments corporals a Terrassa destaquen els següents:

-Mesoterapia virtual: consisteix en un modern tractament per a l'eliminació de la cel·lulitis. També se li coneix com Mesoteràpia sense agulla. S'aplica directament sobre la zona i funciona gràcies a la tècnica de Foto-Electroporació.

-Body sculpt: : tractament cosmètic anticel·lulític, reductor i tonificant de gran utilitat. Un innovador tractament dissenyat per reduir la sensació d'inflor i pesadesa a les cames.

I, Per descomptat, els massatges, ja siguin el Drenatge limfàtic (massatge suau indicat per a la millora de la circulació) o el Quiromassatge (el clàssic i més tonificant massatge amb les mans, perquè la bellesa també està en la relaxació i l'eliminació l'estrès).

Ofertes, descomptes i promocions

Acosta't al nostre centre i pregunta per les nostres ofertes i promocions. El nostre personal especialitzat podrà recomanar-te i aconsellar-te perquè treguis el major rendiment a la teva bellesa, i al millor preu!

Si ens visites ara mateix, podem oferir-te una bona oferta que no podràs deixar passar: una depilació completa per tan sols 25 €

Top