Els millors tractaments perquè la teva bellesa
sigui només un secret per als altres

Secrets de bellesa
Tractaments de bellesa
Molts anys d'experiència
Professionalitat i confiança

Tractaments facials a Terrassa per una bellesa única

Paraules com "guapa" es circumscriuen principalment a la cara i, per això, els tractaments facials són els més importants en bellesa. Nosaltres, per descomptat, no els descuidem i treballem amb productes de qualitat. Al nostre centre trobaràs els millors tractaments facials a Terrassa. El nostre equip és professional, expert i sabrà assessorar-te segons el teu cas.

Tratamientos faciales en Terrassa

Ofertes i promocions

Vine ara al nostre centre de Terrassa i aconsegueix apetitoses ofertes, a més d'invertir en bellesa i benestar. Per exemple, si véns ara mateix, t'oferim una oferta que consisteix en una depilació completa per tan sols 25 €.

Els nostres tractaments

Entre els tractaments per al rostre que oferim disposem d'una amplíssima varietat. Cada persona és un món i la bellesa no resideix en una fórmula màgica, sinó en un tractament adequat, professional, precís i ben realitzat. Vine al nostre centre a Terrassa. Deixa't aconsellar pels nostres experts i t'assessoraran sobre el millor tractament per a tu d'entre tota la nostra oferta:

• Higiene facial: la més completa solució facial, imprescindible en totes les edats i èpoques de l'any. Pots fer-la sola o complementar-la amb qualsevol dels nostres tractaments específics.
• Contorn d'ulls: tractament específic per a la delicada pell dels ulls i les pestanyes.
• Power hyaluronic: tractament ultrahidratant que equilibra la hidrodinàmica natural de la pell, aconseguint un grau òptim d'hidratació.
• Dermapeel: peeling seqüencial multicapa. Treballa per combatre les arrugues o disminuir les taques, segons les necessitats específiques de cada pell.
• Power retinol: tractament rejovenidor per a pells envellides o bé per causes naturals o pel sol.
• Global lift: tractament que redefineix els punts clau de la cara i del coll.
• Vel de col·lagen: : aporta una dosi extra de vitalitat al teu rostre i hidrata en profunditat.
• Power C: tractament que t'ajudarà a recuperar la teva lluminositat i resplendor. Per a pells desvitalitzades.
• Eternal: aquest tractament es beneficia del millor de la línia eternal per tornar-li al teu rostre la finor i la fermesa, aconseguint que et sentis més jove i plena d'energia. Per a pells madures.
• Corrective: tractament per incrementar el volum de la pell i omplir els buits de les arrugues profundes. Per a pells madures.
• Clear Balance: : és un tractament per normalitzar específicament les tres causes principals que fomenten l'aparició d'impureses en la pell: la hiperseborrea, la hiperqueratosi i la propensió a la infecció.

Contacta ara amb nosaltres per demanar cita o més informació

Top